Medlemsblad for de stående fuglehundklubbene i Norge; Norsk Breton Klubb, Norsk Engelsksetterklubb, Norsk Gordonsetter klub, Norsk Irsksetterklubb, Norsk Münsterländerklubb, Norsk Pointerklub, Norsk Vorstehklubb og Norsk Weimaraner Klubb.

Bladet eies av de stående fuglehundklubbene, utgiver er AS Fuglehunden. Henvender seg til eiere og oppdrettere av stående fuglehunder i Norge, skriver om jakt, jaktprøver, utstillinger, dressur, avl, natur og viltforekomster med mer.
Fuglehunden skal være landets fremste og viktigste informant for bruk av stående fuglehund til jakt, jaktprøver og utstillinger.
Bladet har en fellesdel og en del med klubbstoff, hvor disse sidene utgjør det viktigste kontaktpunktet mellom de 8 eierklubbene og medlemmene. Bladet har riksdistribusjon ved at medlemsmassen er fordelt over hele landet. 2 nr i året har egne terminlister for jaktprøver, totalt 6 utgaver pr år. Bladets nytteverdi er stor for den enkelte hundeeier, enten de er erfarne eller akkurat har kjøpt sin første valp.

Knut Reed (leder)
Roy Allan Skaret
Signe Karin Hotvedt
Thomas Bull Enger

Menneskene

Hanne Fevik
Hanne FevikDaglig leder, salgsansvarlig
Mobil: 95774095
post@bladetfuglehunden.no
Siri Walen Simensen
Siri Walen SimensenAnsvarlig redaktør Fuglehunden. Webredaktør www.bladetfuglehunden.no
hsbutikk@online.no
913 29 612

Epost til daglig leder

Ditt navn:

Ditt telefonnummer:

Din epost:

Ditt emne:


Din beskjed: