I helgen som var gjorde to unge hundeførere det meget bra. Det blomstrer i fuglehund-Norge, for stadig rekrutteres flere av de yngste!

Klempanfjellet’s Ira med fører Isak Larsen og Bjørgsjiten’s VF Harli med fører Aron Rosvoll.

På jaktprøven som gikk i Snåsa i helgen var det meget fornøyde tenåringer, som fikk hver sin 3. premie AK på hunden sin. Både Isak og Aron er interessert i jakt og fuglehund og ønsker å være en del av fuglehundmiljøet.

Fuglehunden har fokus på nybegynnerne og de unge i miljøet, som er fremtiden. I neste nummer av Fuglehunden har vi intervjuet noen som går på jaktprøve for første gang. Det er viktig at de erfarne og drevne møter nykommerne med smil, støtte og gode råd. På samme måte er det viktig at dommerne tar seg tid til å forklare og møter dem med et stort, positivt fortegn.

Med denne lille, hyggelige historien ønsker vi alle en god helg. Lykke til, dere som skal teste ut hund på jaktprøve et eller annet sted i vårt langstrakte land. Hvis dere trenger dressurtips, les Fuglehunden nr.5!