Hvis du fortsatt ønsker å få bladet Fuglehunden hjem til deg, er det viktig og nødvendig at du betaler kontingenten til din raseklubb.

I Fuglehunden nr.2, som kommer til deg om cirka to uker, vil det følge et purrebrev, som vi håper kan føre til en rask innlogging i nettbanken. Alle som er medlem av en raseklubb får også et abonnement på Fuglehunden, og det håper vi at settes pris på. Vi gjør til enhver tid hva vi kan for at fuglehundeiere skal føle at de sitter igjen med noe nyttig når de har lest bladet.

I purrebrevet står det som følger:

Fuglehunden sendes til medlemmer av NBK, NESK, NGK, NISK, NMLK, NPK, NVK og NWK. Husk å fornye medlemsskap for 2020 i din raseklubb! Da sikrer du at bladet fortsatt blir levert hjem til deg.

NKK har nylig utstedt fakturaer for alle medlemsklubbene. Du skal ha blitt varslet gjennom epost eller sms fra varsel@efaktura.no. Denne regningen er ingen avtalegiro, men må betales på vanlig måte. Ønsker du å gjøre endringer i medlemskapene dine eller betale med kort kan du benytte «min side» på nettsidene til Norsk Kennel Klub; www.nkk.no – velg TJENESTER – velg MIN SIDE. På «min side» på nkk.no er det mulig å se betalingsdetaljene hvis du har mistet regningen. Du kan også kontakte din raseklubb hvis du har spørsmål om betaling. Raseklubben din kan også hjelpe deg dersom du ønsker papirfaktura. Kontaktinfo til klubbens sekretær finner dere på klubbsidene i Fuglehunden eller på klubbenes nettsider.

Forøvrig vil vi minne alle om å gå inn på nkk.no og logge inn på Min side der, sjekk om adressen din står riktig oppført. Det er også en forutsetning for at bladet skal komme hjem til deg. God helg!