Det var full jubel og noen tårer i mange øyekroker da tiårige Julia Rosvoll førte familiens hund, Langsfjellhogna’s Diba, til topps på jubileumsutstillingen i Namdal i går. 

 

10-årige Julia og gordonsetter Diba, som vant Namdals-utstillingen. 

I går var det den store 50år’s jubileums-utstillingen til Namdal fuglehundklubb, og det ble en spesiell utstilling på flere måter, ikke minst fordi det var flere unge handlere som viste frem hund. Sofia, som er datter til Anita Inderdal, viste frem engelsksetter Sofia. På mammaens FB-profil står det at den ivrige jenta allerede har plottet inn neste utstilling og lagd en treningsplan. Med andre ord kan vi håpe på stor rekruttering til miljøet etter hvert.

For den som klarte å føre en hund helt til topps som Best in show, var også bare ti år. Det ble storeslem til Julia Rosvoll med sin gordonsetter Langsfjellhognas Diba, som fikk  Exsellent,1BK,CK,Cert, 1BTK og BIS. Fuglehunden blir fortalt at Julia er medlem av Namdal fuglehundklubb og er en utrulig flink og blid jente, som har vært med en del år allerede og er super ivrig.

Og i visshet om at det er håp for fremtiden, ønsker vi alle leserne våre en god uke. Fuglehunden nr.3 er ferdig trykket og på vei!

Her de fineste, uansett rase.