Det ble pointeren Ørntua’s L Luminara Unduli som gikk til topps i årets Arctic Cup, som foregikk siste helg før påske.

Oppdretter Rune Hoholm og eieren av vinneren Ørntua’s L Luminara Unduli, Tommy Samuelsberg.

 

For de fleste tilreisende fra lenger sør i landet, ble ikke høystatusløpet det de drømte om, for det var nordlendingene som tok pallen. Og Kennel Ørntua’s gjorde storeslem med to premierte avkom, en på første og en på tredje plass. For det fikk oppdretter Rune Hoholm oppdretterprisen, som var ny av året.

 

Det var 29. gang Arctic Cup gikk av stabelen, neste år er det altså 30 års jubileum for unghund-mesterskapet. I år ble det praktisert nye regler, som betyr at det dømmes etter samme lest som Norsk Derby.

På bildet de premierte i finalen. Fra venstre nr. 3 Arctic Cup finale, Ørntuas L Nova og Geir-Vidar Pettersen, dommer Ingrid Frenning, nr. 2 BS-Prikka og Hanne Ramberg, vinneren Ørntuas L Luminara Unduli og Tommy Samuelsberg, flankert av dommer Robert Gill.

 

Fuglehunden kommer med bred dekning og tilhørende intervju med vinneren i nr.4, som kommer til medlemmene i begynnelsen av juli. Nummer tre er i siste runde av produksjonen og er snart på vei til dere, den utgaven rakk vi ikke.