Fuglehunden har skrevet om den unge og fremadstormende hundeføreren Simen Østensen tidligere. Han fortsetter å imponere, både sportslig og medmenneskelig!

Dette glad-tipset kom til oss i kveld. To menn takker begge Simen for fantastisk hjelp. Den ene da han først trengte handler og etterpå da han knekte en ski. Unge Østensen gikk likeså godt med den brukne skien ned fra fjellet. Men ikke nok med det, dagen etter tilbød han seg å føre hund for en konkurrent i finalen. Han førte den til topps!

I Hattfjelldal i helgen er 16-åringen blitt rost opp i skyene. Vi legger ved screenshot av prestasjonene. Kort oppsummert: Simen stilte lørdag sin egen hund i vinnerklassen, en hund han selv har ført til 1AK og opp i VK. Han røk dessverre ut her, men ble igjen og hjalp andre med sine hunder. I dag stilte han opp som fører på Geir Stenmarks hund, da Geir selv ikke kunne stille i finalen og fikk 1VK finale på Vargnesets Julie.