Inkluderende og full av tiltakslyst er ord som brukes om Eli Johanne Scheie i Lillehammer. Anita Solvang hyller henne herved.

 

Anita skriver:

«Eli Johanne Scheie bor på Lillehammer. Hun er en sjel, som gjør masse for oss fuglehundeiere i området. Hun fikser og ordner, drar oss opp fra sofaen, trommer sammen til alt fra utstillingstrening, duetrening til lydighetstrening, og drar oss med på fjellturer. Hun er en ildsjel, som inkluderer alle.

Denne dama har gjort masse for oss hundemennesker.  Alle er alltid velkomne, alle blir spurt og ingen blir glemt. Hvis man blir litt sliten og lei, så er hun på telefonen, like sprudlende og full av liv. Vi er nok mange her i Lillehammer-området, som er takknemlig fordi hun finnes. Hun har en egen evne til å få oss med på ting og bli aktive hundeeiere. Mange av oss hadde nok aldri kommet oss i vegen, eller utfordret oss selv, uten denne ildsjelen rundt oss.

Eli og hennes mann Terje driver Buddybutikker her i området og jobber fullt ved siden av, men de har alltid tid til oss andre. Eli Johanne er kort og godt fantastisk».

 

Fuglehunden fortsetter å hylle folk som yter en innsats for fellesskapet i miljøet. Send tekst og bilder til redaktøren, e-post hsbutikk@online.no.