Fristen er gått ut

Hjem/Nyheter/Fristen er gått ut

Har du en hund som har gjort det bra på jaktprøver i 2018? Fristen er nå ute for å levere inn resultater til de respektive raseklubbene. 

Samtlige klubber kårer topphunder i de ulike disiplinene. Hvert år kåres Årets Lavlandshund, Årets skoghund og Årets høyfjellshund både i unghund og voksen klasse. Resultatene hentes ikke aktivt inn av klubbene. Har du ikke meldt inn resultatet på hunden din selv, er den ikke med i konkurransen.

Hvis hunden din er særdeles god og den har sanket store premier, finnes det likevel en mulighet. Fuglehundklubbenes forbund (FKF) minner om fristen for påmelding til Årets Hund og Årets Unghund, som er 20. januar 2019. På hjemmesiden deres finner du regler for poengberegning og kåring, samt et påmeldingsskjema. I tillegg til å melde inn resultatene på  hunden din, må du sende data om hunden. Hundens foreldre og eier, samt et høyt oppløst bilde, må også sendes.

Ofte vil hunder som har vunnet store mesterskap som NM eller Norsk Derby komme høyt på listen i sin rase. På bildet er Morten Soltvedt og Fjällpilens Diablo, som vant Norsk Derby i høst. Er resultatene meldt inn, er det ikke lite sannsynlig at Diablo kommer på listen i unghundkåringen til Norsk Gordonsetterklubb.

2018-12-12T12:57:32+00:00 Av |Kategorier: Nyheter|