I 2012 vant gordonsetter Trixie det som den gangen het Appetitt Cup. Nå har vi erstatteren – Vigor & Sage Cup og en flott jakt kan bli din!

 – Å vinne på bakgrunn av resultater gjennom et helt år var veldig morsomt. Både kona Kristin og jeg har gode minner fra da vi realiserte premien – en helg på Bynsberg i Sverige. Det var flott jakt, sier Eskild Bothner. 

Vi henter frem dette for å minne alle prøvedeltakere på at de må melde inn resultater fra 2017. En tredjepremie kan være nok til å vinne. Ved å melde inn resultater, deltar du nemlig også i trekningen av et Wild Card. Altså er det ikke slik at bare de som har vunnet store mesterskap ender opp med hovedpremien.

En annen viktig ting, er at en hund som har fått gjentatte andre, tredje og førstepremier i AK og UK også gjennom året kan samle så mange poeng at de kjemper i toppen sammen med f. eks NM-vinnere. Meld inn!

Gå inn på fanen jaktprøver og scroll deg ned til Vigor & Sage Cup. Trykk «Send inn resultat her». Lykke til!

Eskild og Kristin Bothner på Bynsberg i 2012.