Fuglehundens egen konkurranse, VIGOR&SAGE-CUP er godt igang, men vi håper enda flere vil være med i konkurransen om fasanjakt og fôrpremier.

I 2013 ble Anders Simensrud trukket ut som heldig «wild card»-vinner. Sammen med vinner UK og vinner AK/VK fikk han to dagers fasanjakt i Sverige.

Vi har tatt en prat med Anders, som husker jaktdagene som spennende og morsomme. -Mye fugl, og krevende situasjoner var moro både for meg og hundene, forteller Anders. Han minnes hyggelig lag, uhøytidelig konkurranser jegerne imellom, god mat og et flott sted. Samlet ga det en flott ramme om dager med fuglehund og jakt i fokus. -Jeg vinner gjerne slik jakt igjen, sier Anders og oppfordrer alle til å delta i årets konkurranse.

Jaktprøvesesongen er såvidt igang og til helgen braker det løs over hele landet. Vi ønsker alle lykke til og håper det blir mange premier! Og, vi håper dere vil delta i vår VIGOR&SAGE-CUP 2017. Gå inn på egen side for Vigor&Sage-cup og registrer dine resultater fortløpende (og, ikke glem premier fra i vinter og eventuelle apportprøver – de teller de også!)