For noen uker siden dro Fuglehunden i gang igjen sin årlige cup, der fuglehundeiere kan sende inn resultater fra jaktprøver og vinne en flott jakthelg i Sverige i desember.

 

Hvis du ikke har husket å melde seg på konkurransen, setter vi pris på om du setter deg ned og gjør det. Hvis vi får registrert alle resultatene fra vinterens jaktprøver og vårens apportprøver allerede nå, blir det enda mer spennende å følge konkurransen utover høsten. Du kan se alle resultatene på vår egen resultatbørs her på siden. Se under «fanen» jaktprøver og klikk deg ned til VIGOR & SAGE Cup. Resultater publiseres ukentlig.

 

En vinner i UK og en i AK – og en «wild card vinner», som trekkes tilfeldig ut blant alle registrerte resultater, får to dagers fasanjakt hos Jakt&Naturopplevelser i Säffle. Med andre ord vil det bli gode muligheter til å få fine jaktopplevelser med sin firbente venn.

 

Fikk du premie(r) i vinter, registrerer du den/dem enkelt via Fuglehundens nettside. Håpet vårt er stort engasjement og en lang liste av resultater.