Nå er det snart klart for høstens første jaktprøve. Ikke mindre enn 94 jaktprøver skal gjøres unna før sesongen er over. De prøvene er fordelt med 47 høyfjellsprøver, 37 skogsfuglprøver og ti lavlandsprøver. Den første helgen nå er den mest hektiske – da går det hele 14 høyfjellsprøver og fem skogsfuglprøver. Det betyr hektisk aktivitet i mange leirer og ikke minst et høyt forbruk av frivillige som dommere med flere denne helgen. Det er m,ange som stiller opp på sin fritid for at deltakerne skal få stilt sine hunder.
Det har vært veldig varmt i store deler av landet den siste tiden og værmeldingene tyder på at det blir varmt til helgen også. Det betyr at det kan bli vanskelige forhold for hundene, men vi ønsker alle sammen lykke til – både denne helgen og resten av sesongen 🙂

Odd Arne Vikavoll (til venstre) og Per Olai Stømner er nok to av mange som blir å se på jaktprøvene rundt omkring denne høsten også.